RAVIOLI'S

RAVIOLI'S Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 606 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ravioli's. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2022 om 15:53 Dit is voor het eerst dat ik absoluut niet tevreden ben over het eten. De pasta pollo was oke, maar de pasta a la norma was smakeloos! Jammer vind ik dat....
9 jun 2022 om 18:43 Die pasta is zoooooo lekker ik had pasta met kip wauw wat heerlijk beste pasta ooit echt met liefde gemaakt
29 mei 2022 om 20:24 Het eten was bij twee bestsellingen goed. Maar mijn eten was echt super slecht. Garnalen waren er niet van vandaag. De nudels ook niet. Smaak was bij mij catastrofaal. Op ik hier noch een keertje bestel moet ik overwegen. Jammer tot nu toe was het go
26 mei 2022 om 21:24 Snel bezorgd en super lekker zoals altijd !
19 mei 2022 om 20:12 Heerlijk eerste en zeker niet de laatste keer
16 mei 2022 om 20:31 Beste pasta in heel Amsterdam!!!
14 mei 2022 om 20:37 Enige plek waar je nooit spijt zult krijgen van je bestelling. Erg lekker en zeker het geld waard. 10/10
1 mei 2022 om 11:25 Zoals (Bijna) altijd hier: Het was weer lekker. Enige minpunt laatste tijd is dat de pasta niet goed gemengd is met de saus en daardoor de pasta plakkerig wordt op de plekken waar geen saus/olie zit. Dit heb ik al aantal keer meegemaakt laatste tijd